Apartamente regim hotelier Arad

Caută anunturi imobiliare cu cazare ieftina in regim hotelier

Filtre listare
Alege un oraş:
Preţ:
De la: La:


Introduse:


Număr camere:
De la: La:


Suprafața [mp]:
De la: La:


Capacitate persoane:
De la: La:


Etaj:


Tip imobil:


Caută anunţuri imobiliare - filtre

-

Apartamente in regim hotelier Arad. Dacă aveți nevoie de cazare in Arad, vă putem pune la dispoziție o multitudine de anunturi imobiliare cu inchirieri de apartamente in regim hotelier. Aceste anunturi sunt adăugate de agentii imobiliare sau persoane particulare din Arad, care dețin imobile de inchiriat in regim hotelier. Fie că te afli în oraș în interes de serviciu sau doar vrei să-l vizitezi, cazarea in regim hotelier este varianta ideală de a petrece câteva zile de neuitat într-un cadru liniștit și odihnitor in Arad.

Majoritatea firmelor care inchiriaza apartamente pe termen scurt au oferte atractive. Citește cu atenție informațiile din aceste anunturi imobiliare și vei găsi o multitudine de facilități. În marea parte a cazurilor cazarea într-un apartament pe o perioadă scurtă de timp este mai avantajoasă decât varianta alegerii unui hotel, deci nu ezita să compari toate ofertele de apartamente in regim hotelier. Dacă deții unul sau mai multe apartamente in Arad și vrei să le inchiriezi in regim hotelier adauga un oferta ta accesând opțiunea Adaugă Anunț gratuit.

Găsește apartamentul perfect pentru petrecerea câtorva zile in Arad
Am găsit 1 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 1

APARTAMENT 2 CAMERE LUX IN REGIM HOTELIER 150LEI/NOAPTE

APARTAMENT 2 CAMERE LUX IN REGIM HOTELIER 150LEI/NOAPTE
zona ARED UTA, adăugat la: 10 martie 2013
apartament ultramodern,complet mobilat si utilat,compus din living,dormitor,bucatarie complet echipata si baie.Totul nou ...

150.00 RON